was successfully added to your cart.

Wim Spreij overleden

By | Uncategorized | No Comments

In de eeste maanden van 2017 kreeg Wim Spreij de diagnose kanker. Na een strijd van een jaar is hij op 21 december 2017 overleden. Op donderdag 28 december zal er een herdenkingsdienst zijn aan de Maranathakerk in Ermelo. Wij zullen hem missen.

Samen sterk, merk ik – Wim Spreij 2017

Paypal & iDeal betalingen nu mogelijk!

By | Uncategorized | No Comments

Het is vanaf vandaag mogelijk om bestellingen in de webshop te plaatsen en af te betalen met PayPal en/of iDeal. Dit is voor onze zakelijke klanten, maar natuurlijk ook voor onze particulieren klanten, een optie. Daarnaast zullen er binnenkort nieuwe producten aan de webshop worden toegevoegd. We horen graag van onze gebruikers wat er nog verder ontbreekt en/of beter kan. Alvast bedankt voor de feedback!

Reduson is online!

By | Uncategorized | No Comments

De Reduson website is in een modern jasje gestopt en vanaf heden online. U kunt alle informatie omtrent onze diensten vinden op de website, zo ook een compleet nieuwe webshop met verschillende producten die u en uw medewerkers op een dagelijkse basis nodig hebben. En nu nog makkelijker te bestellen: op rekening. Aan het einde van de maand krijgt u een overzicht van al uw bestellingen om betalingen nog gemakkelijker te maken! Mocht u nog vragen hebben over de website of over onze diensten dan horen we deze graag! U kunt d.m.v. het contactformulier contact opnemen en/of bellen naar 0341 – 495005.