Skip to main content

Corona-Protocol Reduson BV per 9 maart 2020

By maart 11, 2020Uncategorized

In de media is op dit moment veel te doen rondom het coronavirus (COVID-19). Wij volgen dit uiteraard op de voet.

Wij laten ons adviseren door de GGD. Regelmatig kijken wij op de website voor het laatste nieuws. Tot op heden is er voor ons geen reden tot actie.

Onze medewerkers zijn de afgelopen tijd niet in risicogebieden als China en Noord-Italië geweest. Toch hebben we binnen onze organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Zo is er binnen productieomgeving/ laboratorium extra aandacht gegeven aan desinfecteren van het binnenkomende materiaal (denk aan oorafdrukken). Daarnaast zullen ook de geproduceerde producten, die aan onze klanten verstrekt worden, met extra zorg gedesinfecteerd en verpakt worden.

Handen geven doen we liever niet meer (hoe onpersoonlijk het ook voelt…) en daarnaast hebben we onze medewerkers gevraagd om extra aandacht te geven aan het wassen van de handen, neus te snuiten in papieren zakdoekjes, en te niezen/hoesten in de holte van de elleboog.

Op naar een gezond(er) vervolg van 2020!

Team Reduson