Skip to main content

Corona-Protocol Reduson BV per 31 maart 2020

By maart 31, 2020april 3rd, 2020Uncategorized

Op dit moment staat vrijwel alles in het teken van het coronavirus (COVID-19).

Wij laten ons adviseren door de RIVM en GGD en volgen hun richtlijnen op.

Als gevolg hiervan worden alle lopende en gemaakte afspraken afgezegd en nieuwe afspraken plannen we niet proactief in tot er weer mogelijkheden zijn.

Mocht u al otoplastieken hebben laten aanmeten, dan gaan we die voor u produceren en kunnen we die op uw verzoek u vooreerst doen toekomen. Hoewel versturen via de post niet onze standaard werkwijze is, vraagt deze tijd om een flexibele, maar vooral veilige aanpak.

Na opsturen maken we een notitie, zodat we in een later stadium toch de noodzakelijke controles kunnen doen.

Eventueel kunnen wij ook voorzien in de diverse tijdelijke oplossingen, waarin we u graag adviseren.

Momenteel gaan we echt alleen in uitzonderlijke gevallen op afspraak, als de klant gezond is en het bezoek echt noodzakelijk is! Dit met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen ten aanzien van de waarborg van de hygiëne en gezondheid van alle partijen.

Onze medewerkers zijn de afgelopen tijd niet in risicogebieden als China en Noord-Italië geweest. Toch hebben we binnen onze organisatie maatregelen genomen. Binnen productieomgeving/ laboratorium wordt extra aandacht gegeven aan desinfecteren van het binnenkomende materiaal (denk aan oorafdrukken). Daarnaast zullen ook de geproduceerde producten, die aan onze klanten verstrekt worden, met extra zorg gedesinfecteerd en verpakt worden.

Handen geven doen we liever niet meer (hoe onpersoonlijk het ook voelt 😉) en daarnaast hebben we onze medewerkers gevraagd om extra aandacht te geven aan het veelvuldig wassen van de handen, de neus te snuiten in papieren zakdoekjes, en te niezen/hoesten in de holte van de elleboog.(als gevolg van kriebel!) In geval van verkoudheid, keelpijn, hoest of koorts, blijven we per definitie al thuis.

Graag stellen we ons in deze tijd van beperkt fysiek contact, graag beschikbaar voor het beantwoorden van vragen omtrent de gehoorbescherming en geluidsomgeving binnen uw organisatie. Misschien zijn we soms wat minder bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0341 – 495005. Krijgt u ons niet aan de lijn? Mailt u uw vraag naar [email protected] en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Dank voor jullie vertrouwen in ons als jullie leverancier! Dank dat jullie onze (trotse) klant willen zijn.

Op naar een gezond(er) vervolg van 2020!

Team Reduson