Skip to main content

Corona update december 2020

By december 16, 2020juni 19th, 2024Uncategorized

Edit: Op dinsdag 12 januari heeft de Nederlandse regering aangekondigd dat de lockdown verlengd zal worden tot 9 februari 2021. Paramedische beroepen mogen hun werk blijven uitvoeren. 

Op 15 december is Nederland in lockdown gegaan. Deze lockdown zal tot ten minste 19 januari a.s. van kracht zijn. De overheid heeft besloten dat de zorg, zo ook de (para)medische beroepen, mogen doorwerken in deze periode. Onze werkzaamheden mogen dus ongehinderd doorgezet worden.

Graag controleren we uw gehoorbescherming, of meten we nieuwe otoplastieken aan bij u op locatie. Wij zullen wel altijd van tevoren afspraken inplannen in overleg. Mocht u een algemene vraag hebben, dan kunt u ons bereiken via 0341 495005 of mail naar [email protected]

Onze vertegenwoordigers zullen zich zo strikt mogelijk houden aan de gezondheidsvoorschriften en regels van het RIVM en GGD. De voorzorgsmaatregelen die wij geïmplementeerd hebben zijn hieronder te lezen (in de update van juni 2020).