Zomervakantie 2019

By Uncategorized

Van 1 augustus tot en met 19 augustus gaat Team-Reduson op vakantie. Wij zullen telefonisch niet bereikbaar zijn. Mocht u dringend contact willen opnemen dan kunt u ons mailen op info@reduson.nl De berichten in deze inbox zullen dagelijks gelezen en, zo nodig, beantwoord worden. Fijne zomer!

Wim Spreij overleden

By Uncategorized

In de eeste maanden van 2017 kreeg Wim Spreij de diagnose kanker. Na een strijd van een jaar is hij op 21 december 2017 overleden. Op donderdag 28 december zal er een herdenkingsdienst zijn aan de Maranathakerk in Ermelo. Wij zullen hem missen.

Samen sterk, merk ik – Wim Spreij 2017

Reduson is online!

By Uncategorized

De Reduson website is in een modern jasje gestopt en vanaf heden online. U kunt alle informatie omtrent onze diensten vinden op de website, zo ook een compleet nieuwe webshop met verschillende producten die u en uw medewerkers op een dagelijkse basis nodig hebben. En nu nog makkelijker te bestellen: op rekening. Aan het einde van de maand krijgt u een overzicht van al uw bestellingen om betalingen nog gemakkelijker te maken! Mocht u nog vragen hebben over de website of over onze diensten dan horen we deze graag! U kunt d.m.v. het contactformulier contact opnemen en/of bellen naar 0341 – 495005.