Skip to main content

Reduson-otoplastiek

Onze otoplastieken worden vervaardigd volgens de individuele oorafdruk van elk oor. Hierdoor ontstaat een zuivere pasvorm, een hoog draagcomfort en een effectieve demping. Reduson-otoplastieken worden persoonlijk uitgereikt aan de gebruiker waarbij diverse tests op pasvorm en geluid-lek-dichtheid worden doorgevoerd.

Bij regelmatige controle van de gehoorbeschermers kunnen werkgever en werknemer verzekerd zijn van een optimale bescherming van het gehoor van de medewerkers over vele jaren.

De REDUSON-gehoorbeschermers voldoen aan alle Europese eisen en richtlijnen ten aanzien van ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’ volgens de Europese verordening (EU) 2016/425. Per April 2018 valt ons product onder de zwaarste categorie ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’, (categorie III).

Welke moet ik kiezen?

Door de vele mogelijkheden kan het lastig zijn om zelf te beslissen welke optie het beste is voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u uitstekend informeren over de mogelijkheden die goed aansluiten op uw situatie. Elke werkomgeving is anders daarom kunnen onze buitendienstmedewerkers adviseren welke demping het meest geschikt is voor uw werkomgeving. Te weinig demping is schadelijk, maar ook een te hoge dempingsfactor kan tot gevaarlijke situaties leiden. Twijfel niet om telefonisch of d.m.v. het contact formulier contact met ons op te nemen als u vragen hebt over onze producten.

De otoplastieken kunt u hier vinden in onze webshop.