Skip to main content

Sennheiser Tourguide 2020-D

 
Storingsvrij Geluid

Kwalitatief hoogwaardig geluid binnen de ISM frequentieband.

Verschillende Groepen Tegelijkertijd

Tot zes groepen tegelijkertijd rondleiden door keuze uit zes verschillende kanalen

Plug and Play

Zeer gemakkelijk in te stellen om direct aan de slag te gaan

Flexibel Inzetbaar

Gemakkelijk uit te breiden en compatibel met onder andere gehoorapparaten

Beschrijving
  • De Sennheiser Tourguide 2020-D biedt u alles waar u naar op zoek bent om (grote) groepen rond te leiden. Er is geen speciale technische kennis nodig om met dit systeem aan de slag te gaan. Het systeem is snel ingesteld voor gebruik, ontvangstkanalen kunnen worden gesynchroniseerd met een druk op de knop, terwijl het nog in de oplader staat. De HDE stethoset combineert een ontvanger en een hoofdtelefoon in één apparaat. Hij schakelt automatisch aan wanneer het aan wordt gezet, en is direct klaar voor gebruik.
  • Boven alles staat dit systeem garant voor uitstekende geluidskwaliteit, zoals u van Sennheiser gewend bent. De hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor spraakweergave. Daar komt bij dat de SL Hoofdmicrofoon uitstekend in staat is om ongewenst achtergrond geluid weg te filteren.
  • Ten slotte kan dit systeem uitstekend uitgebreid en ingesteld worden op uw specifieke wensen. Zo kunt u extra ontvangers aanschaffen om aan de slag te kunnen met grotere groepen. De standaardinstelling van de frequentie presets kunnen zo nodig worden gewijzigd, en door middel van een professionele antennebeheer kan het bereik verder worden vergroot in stationaire operatie.

U kunt alle technische specificaties voor deze producten vinden in onze webshop. Het Tourguide 2020-D systeem kunt u hier vinden.

Sennheiser SK 2020D

Bodypack zender Tourguide

Sennheiser HDE 2020 D-II

Tourguide stethoset ontvanger, 6-kanaals

Sennheiser EZL 2020-20L

Laad- en transportkoffer

Sennheiser SL Headmic-1 SB

Headsetmicrofoon, omni, zilver/zwart